Ζοζέ Σα : «Να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ζοζέ Σα : «Να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση με την Πόρτο, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Χαρούμενος ο 27χρονος που επιστρέφει στην Πορτογαλία.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής (27/10) αναμέτρησης με την Πόρτο μίλησε ο Ζοζέ Σα, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενείται από τους «Δράκους» για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον 27χρονο γκολκίπερ να μιλάει για την επιστροφή του στην Πορτογαλία.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε πως Ολυμπιακός και Πόρτο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

«Όταν έγινε η κλήρωση και πέσαμε με την Πόρτο ένιωσα πολύ ευτυχισμένος που θα επέστρεφα στην Πορτογαλία και στο Ντραγκάο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει αυτό που έχει κάνει ως τώρα και να παλέψει. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο».

Για το εάν πιστεύει ότι ο Μαρέγκα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Πόρτο: «Νομίζω ότι δεν θα έχει σημασία να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Ολοι οι παίκτες της Πόρτο είναι πολύ καλοί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ