Ο Ρονάλντο περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό

Ο Ρονάλντο περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να λάβει τις απαντήσεις για το αποτέλεσμα του τεστ που υποβλήθηκε για κορωνοϊό, μήπως καταφέρει και προλάβει το σπουδαίο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ημέρα… κρίσης, είναι η σημερινή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Γιουβέντους. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», σήμερα αναμένεται το αποτέλεσμα της νέας εξέτασης του Πορτογάλου διεθνή επιθετικού, προκειμένου να μάθει και εκείνος αλλά και η Γιουβέντους, εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, σε αγώνα για τον 7ο όμιλο του Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη χάσει τρία παιχνίδια (δύο στο πρωτάθλημα και ένα στο Champions League) λόγω του κορωνοϊού.

Ο Πορτογάλος άσος, παραμένει ασυμπτωματικός από την ημέρα που βρέθηκε «θετικός» στον κορωνοϊό (σ.σ. στις 13 Οκτωβρίου) και ανυπομονεί να επιστρέψει στα γήπεδα.

Χωρίς τον Ρονάλντο πάντως, η Γιουβέντους μετρά δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (τρεις συνολικά) και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, χωρίς αυτόν στην 11άδα, το ποσοστό νικών της ομάδας, μειώνεται από το 73% στο 50%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ