Αγουέρο : Ένα μήνα εκτός, χάνει και τα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό

Αγουέρο : Ένα μήνα εκτός, χάνει και τα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό

Ο Σέρχιο Αγουέρο θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα τουλάχιστον κάτι που σημαίνει ότι δεν θα παίξει σε κανένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει τραυματιστεί στον οπίσθιο μηριαίο κι αναμένεται να μείνει εκτός για ένα μήνα, όπως γράφουν στο Νησί, επομένως δεν θα παίξει στους δυο αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντίνος επιθετικός χτύπησε στο προηγούμενο ματς των πολιτών με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ξεμένει από λύσεις στην επιθετική του γραμμή, αφού είναι εκτός και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Φυσικά το νέο αυτό είναι καλό για τον Ολυμπιακό, όπου θα έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο τόσο στο ματς στο Έτιχαντ αλλά και στο Καραϊσκάκη. Οι δυο ομάδες θα ανταμώσουν την 3η και την 4η αγωνιστική, με τους αγώνες να διεξάγονται 3 και 25 Νοεμβρίου.

Η λογική λέει ότι δεν θα προλάβει να είναι 100% στο δεύτερο ματς, άρα ο Καταλανός τεχνικός δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Όμως, είναι δεδομένο ότι ο Γκουαρντιόλα θα περιμένει να δει και την κατάσταση του Ζεσούς τις επόμενες βδομάδες για το αν θα ρισκάρει ή όχι με τον Αργεντινό σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ