Η 11άδα του Ολυμπιακού στο Ντραγκάο

Η 11άδα του Ολυμπιακού στο Ντραγκάο

Με 4-4-1-1 απέναντι στην Πόρτο ο Ολυμπιακός - Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό παιχνίδι με τους Δράκους (22:00), για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αντίστροφα για το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι με την Πόρτο (22:00), για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει το πάνω χέρι στη μάχη για την δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον αποψινό αγώνα με τους Δράκους του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-4-1-1, έχοντας τον Σα μπροστά από την εστία και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας.

Οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά, αλλά και τους Μπα και Σουντανί, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χθες στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, ο Σενεγαλέζος μπακ και ο Αλγερινός επιθετικός έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακό: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ