Αποκλειστικό βίντεο : Στο Ντραγκάο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Αποκλειστικό βίντεο : Στο Ντραγκάο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ντραγκάο και θα παρακολουθήσει από κοντά τη σπουδαία μάχη των Πειραιωτών με την Πόρτο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών ταξίδεψε στην Πορτογαλία και θα παρακολουθήσει από κοντά το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο (22:00), για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο Ντραγκάο και θα στηρίξει έμπρακτα τους παίκτες του Ολυμπιακού στη μεγάλη μάχη με τους νταμπλούχους Πορτογαλίας. Μια ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά για την πειραϊκή ομάδα, με τον ηγέτη του συλλόγου να βρίσκεται δίπλα στον Πορτογάλο προπονητή και τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού πέρσι βρέθηκε σε όλα τα εκτός έδρας ματς των Πειραιωτών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και στο Europa League, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στον Μαρτίνς και τους παίκτες του. Μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Πόρτο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο και συνομίλησε με τους συνεργάτες του.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του «10»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ