Μπαρτομέου : «Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να παίξει στη European Super League»

Μπαρτομέου : «Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να παίξει στη European Super League»

Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να παίξει στη European Super League.

Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα και στη συνέντευξη Τύπου προχώρησε σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσε πως ο σύλλογος της Βαρκελώνης συμφώνησε να συμμετάσχει στη European Super League που σκοπεύει να πάρει τις κορυφαίες ομάδες από το Champions League.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μόλις χθες εγκρίναμε τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούμε στην European Super League. Η απόφαση να παίξουμε σε μια τέτοια διοργάνωση απαιτεί την επικύρωση από την επόμενη γενική συνέλευση.

Μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο σε αξία. Το έχουμε επιτύχει απέναντι σε ομάδες με μεγάλους επενδυτές έχοντας διατηρήσει τον σύλλογο στα χέρια των μελών του. Η European Super League θα διασφαλίσει ότι ο σύλλογος εξαρτάται από τα μέλη του.

Η μοναδικότητα του συλλόγου μας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να διανέμουμε τα μερίσματά μας και πως τα κέρδη χρησιμοποιούνται για αθλητικές επενδύσεις. Παρά τις δυσκολίες, ο σύλλογος έχει μια σταθερότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ