Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ 3-2 (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ 3-2 (vid)

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με δύο ανατροπές, τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Ζοάο Φέλιξ! Ο Πορτογάλος ανέτρεψε μόνος του το 1-2 της Σάλτσμπουργκ και έδωσε σπουδαία νίκη με 3-2 στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Εκεί που όλα έδειχναν να «στραβώνουν», ο Ζοάο Φέλιξ έδειξε την κλάση του! Η Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο γκολ του Πορτογάλου άσου στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League, καθώς επικράτησε 3-2 της Σάλτσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική!

Η Ατλέτικο πήρε, μάλιστα, τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, καθώς είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Μπάγερν. Ενώ μέχρι το 52′ απόψε βρισκόταν υπό το φάσμα μίας νέας ήττας! Ωστόσο, ο ήρωας Φέλιξ την έσωσε με τα δύο γκολ του στο 52′ και το 85′, γύρισε τούμπα το ματς και έδωσε τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος». 6 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές έχει η Μπάγερν, 3 η Ατλέτικο και από 1 οι Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στο 29′ η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ. Η μπάλα, μετά από κόντρες, στρώθηκε στον Γιορέντε ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0. Η Σάλτσμπουργκ πήρε το προβάδισμα με ανατροπή. Ο Μπερίσα στο 40′ άνοιξε την μπάλα για τον Σζόμποσλαϊ και εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Αυστριακοί ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Εμεπού έβγαλε καταπληκτική μπαλιά για τον Ούλμερ, με τον τελευταίο να γυρνάει για τον Μπερίσα και εκείνος με πλασέ στην κίνηση να διαμορφώνει το 2-1 της Σάλτσμπουργκ!

Κάπου εδώ όμως, «μίλησε» η αξία του Ζοάο Φέλιξ! Ο Πορτογάλος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 στο 52′ με σουτ από κοντά και στο 85′ υπέγραψε τη σπουδαία ανατροπή με πλασέ μέσα από την περιοχή!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι (82′ Ερμόσο), Κορέα, Κόκε, Ερέρα (82′ Τορέιρα), Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες (82′ Λεμάρ)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ραμάλιο, Βέμπερ (63′ Ονγκουενέ), Ούλμερ, Εμεπού, Καμαρά, Γιουνούζοβιτς (63′ Ασιμέρου), Σζόμποσλαϊ, Ντάκα (30′ Κοϊτά (83′ Οκαφόρ)), Μπερίσα

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 1-2
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ 3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

1. Μπάγερν Μονάχου 6 (6-1)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (3-6)
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 1 (3-4)
4. Σάλτσμπουργκ 1 (4-5)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3/11 Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης (19:55)
3/11 Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ