Μαρτίνς : «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

Μαρτίνς : «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη του στις φάσεις των δύο γκολ.

Στις λεπτομέρειες απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε ότι η Πόρτο αξιοποίησε τα λάθη των παικτών του στα γκολ που πέτυχε.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στην Cosmote TV:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Στο επίπεδο του Champions League δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάναμε στις στιγμές των γκολ. Είχαμε στρατηγική, αλλά δεν καταφέραμε να την εφαρμόσουμε. Μεταξύ των δύο γκολ είχαμε τις ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σήμερα αποδείχτηκε κάτι τέτοιο».

Για το αν το δεύτερο γκολ στο φινάλε μπορεί να είναι καθοριστικό: «Όχι, εκείνη τη στιγμή ρισκάραμε. Έπρεπε να το κάνουμε για να κυνηγήσουμε την ισοπαλία, αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, προσπαθήσαμε να πάρουμε τον βαθμό».

Για το πόσο επηρεάζει το αποτέλεσμα τη συνέχεια: «Η Σίτι είναι η πιο ποιοτική ομάδα, αποδεικνύεται αυτό και οι υπόλοιπες τρεις παλεύουμε για τη δεύτερη θέση».

Για τις αλλαγές των Βινάγκρε, Μπρούμα και Πέπε και αν τους εμπιστεύεται: «Θέλαμε να φρεσκάρουμε, να δώσουμε βάρος και ταχύτητα στην ομάδα μας. Ο Κώστας έπαιξε πολύ καλά επίσης, όλες οι αλλαγές ήταν στη λογική του φρεσκαρίσματος στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ