Κράουτς : «Πλήρης παίκτης ο Σαλάχ»

Κράουτς : «Πλήρης παίκτης ο Σαλάχ»

Ο Πίτερ Κράουτς αποθέωσε τον Μοχάμεντ Σαλάχ τονίζοντας πως ο Αιγύπτιος σκοράρει συνεχώς με τη Λίβερπουλ και αποτελεί έναν πλήρη παίκτη.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχοντας βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό επιθετικά τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0 της Μίντιλαντ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να σφραγίζει τη νίκη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Έτσι, ο Σαλάχ έφτασε τα 7 γκολ σε 10 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ φέτος. Οι επιδόσεις και η συχνότητα με την οποία σκοράρει εντυπωσίασαν τον Πίτερ Κράουτς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 28χρονο επιθετικό.

«Κάποιες φορές φαίνεται να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους του. Πρόσεξα κάποια από τα περάσματα που κάνει εφέτος, με κινήσεις που βγάζει δύο ή τρεις αντιπάλους του από το παιχνίδι, δημιουργώντας καλές συνθήκες επίθεσης», δήλωσε στη «Mirror» ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, προσθέτοντας:

«Όταν ήρθε και πέτυχε 44 γκολ (στην σεζόν 2017/18), «πυροβολούσε» από παντού και ένιωθες ότι η πάσα ήταν γι΄αυτόν η τελευταία λύση, αλλά τώρα μπαίνει μέσα και ψάχνει τους συμπαίκτες του.

Δεν είναι πια μόνο ένας ακραίος ποδοσφαιριστής που σκοράρει ακατάπαυστα, έχει πια τη δυνατότητα να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του. Είναι ένας πλήρης παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ