Γκουαρντιόλα : «Θα προχωρήσω σε rotation κόντρα στον Ολυμπιακό»

Γκουαρντιόλα : «Θα προχωρήσω σε rotation κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε πως θα χρειαστεί να κάνει αλλαγές στην αναμέτρηση με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Την Τρίτη (3/11) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Έτιχαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αναφέρεται στην αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους».

Ο προπονητής των «Πολιτών» δήλωσε πως στο ματς με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε rotation λόγω και του βεβαρημένου προγράμματος.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε μεγάλο rotation, αλλά έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες. Eίναι αδύνατο να παίζουν σε κάθε ματς μαζί οι Ντίας και Λαπόρτα. Aυτοί οι δύο έπαιξαν καλά. Bέβαια, το ότι δε δεχθήκαμε φάσεις δεν οφείλεται μόνο σε αυτούς, αλλά σε όλους τους παίκτες.

Απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτώ να κάνω αλλαγές και να προχωρήσω σε rotation. Είναι πολλά τα παιχνίδια, είναι πέντε μέσα σε 16 ημέρες» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Θυμίζουμε, πως η Σίτι πέρασε (0-1) από την έδρα της Σέφιλντ, ενώ μετά το ματς με τους νταμπλούχους Ελλάδας, έχει να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ και την Τότεναμ για την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ