Ντρέγκερ στο to10.gr: «Μπορούμε βαθμούς μέσα στη Σίτι – Στο ίδιο επίπεδο με Πόρτο, Μαρσέιγ»

Ντρέγκερ στο to10.gr: «Μπορούμε βαθμούς μέσα στη Σίτι – Στο ίδιο επίπεδο με Πόρτο, Μαρσέιγ»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ συστήθηκε εντυπωσιακά στο ελληνικό κοινό και μιλάει στο to10.gr για τη μάχη με τη Σίτι, την πρόκριση, αλλα και τον... Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ήταν η αποκάλυψη του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο παίκτης που εντυπωσίασε περισσότερο από κάθε άλλον. Και σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, με την παρουσία του θύμισε έναν εξαιρετικά σημαντικό ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, που πλέον αγωνίζεται σε άλλες πολιτείες: Τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο λόγος βεβαίως για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Τον 24χρόνο Τυνήσιο δεξιό μπακ των Ερυθρόλευκων που συστήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στο κοινό της νέας του ομάδας.

Ο ίδιος ο Ντρέγκερ, δεν κρύβει ότι αδημονούσε για αυτή την ευκαιρία. Την ευκαιρία να δείξει σε όλους τι μπορεί να κάνει. Να στείλει ένα μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός, εκτός του Ραφίνια διαθέτει κι άλλον δεξιό μπακ μεγάλης ποιότητας. Και τα κατάφερε. Μιλώντας, μάλιστα στο to10.gr, δεν έκρυψε τη χαρά του, τόσο για την απόδοσή του όσο και για το γεγονός ότι αυτή συνδυάστηκε με νίκη.

«Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, που είναι το σημαντικότερο. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα με υποδέχθηκε τόσο καλά, που οι προπονητές με υποδέχθηκαν τόσο καλά και βοήθησαν όσο περισσότερο γινόταν να κάνω ένα καλό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο βασικός δεξιός μπακ της Εθνικής Τυνησίας.

Ο Ντρέγκερ είναι Γερμανός. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Φράιμπουργκ. Στην ομάδα της πόλης του έμαθε ποδόσφαιρο. Εκεί έγινε επαγγελματίας, από εκεί τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, παρότι την τελευταία διετία αγωνιζόταν δανεικός στην Πάντερμπορν. Αλλά οτιδήποτε είχε ζήσει έως τώρα στην καριέρα του δεν έχει καμία σχέση με ό,τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος εξηγεί το γιατί: «Το να παίζεις για τον Ολυμπιακό σημαίνει ότι δεν είσαι αουτσάιντερ. Πρέπει να νικάς, πρέπει να παίζεις καλά σε κάθε παιχνίδι. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Με τον Απόλλωνα χρειάστηκε να έχουμε αρκετή υπομονή, αλλά σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς».

«ΕΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΜΑΡ…»

Το στιλ του παιχνιδιού του άρεσε πολύ και ειδικά στην επίθεση έκανε εξαιρετικά πράγματα. Με τον ίδιο να εξηγεί πως: «Δεν είμαι ένας κλασικός δεξιός μπακ. Ξεκίνησα παίζω στη συγκεκριμένη θέση δύο – δυόμισι χρόνια πριν, πήγε καλα για εμένα. Είναι το στιλ μου να παίζω τη συγκεκριμένη θέση, προσπαθώ να βρω ευκαιρίες στην επίθεση. Γνωρίζω ότι ο βασικός μου ρόλος είναι να αμύνομαι, αλλά όταν έχω την ευκαιρία να πάω στην επίθεση συχνά, θα το κάνω. Χωρίς αμφιβολία».

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Ντρέγκερ θυμίζει πολύ τον Ομάρ στον τρόπο παιχνιδιού του. Ο Γερμανο-τυνήσιος μπακ παραδέχεται ότι από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό άκουγε να τον παρομοιάζουν με τον πρώην αρχηγό των πρωταθλητών. Και αποκαλύπτει κάτι εντυπωσιακό μέσω του to10.gr: «Είναι αλήθεια ότι έχω ακούσει πολλά για τον Ελαμπντελαουί. Άκουγα συνέχεια από την ημέρα που ήρθα και έτσι αποφάσισα να δω τον τρόπο παιχνιδιού του. Μελέτησα μέσω βίντεο τις κινήσεις που έκανε και πως έπαιζε με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πω ότι είναι ένα είδος στιλ παιχνιδιού που αντιπροσωπεύει και εμένα»!

«ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ»

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Με τον Ντρέγκερ να δηλώνει… ευθαρσώς ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά στους Άγγλους: «Το παιχνίδι με τη Σίτι είναι τελείως διαφορετικό από αυτό με τον Απόλλωνα. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά νομίζω ότι εμείς δεν χρειάζεται να κρυφτούμε. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε ποιότητα. Το να παίζεις στο γήπεδο Ιτιχάντ είναι κάτι άλλο, είναι Champions League. Και το Champions League είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση, δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμούς στο Μάντσεστερ».

Φυσικά, μια πιθανή συμμετοχή και στο Champions League αποτελεί όνειρο για τον 24χρονο μπακ και δεν το κρύβει: «Δεν έχω παίξει ακόμη σε αγώνα Champions League. Εάν προπονητής με θέλει, θα προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα. Ανυπομονώ να κάνω το ντεμπούτο μου και στο Champions League».

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟ, ΜΑΡΣΕΙΓ»

Τέλος, η πρόκριση στους «16» του Champions League μόνο απίθανη δεν θεωρείται από τον Ντρέγκερ. Ο οποίος βαζει την ομάδα του στην ίδια εξίσωση με Πόρτο και Μαρσέιγ: «Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Πόρτο και τη Μαρσέιγ. Μπορούμε να τις νικήσουμε και τις δύο. Και με λίγη τύχη μπορούμε να νικήσουμε και τη Σίτι ή τουλάχιστον να πάρουμε μία ισοπαλία και να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Μπορούμε να προκριθούμε στους «16», γιατί όχι;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ