Η 11άδα του Ολυμπιακού για τη μάχη με την Σίτι!

Η 11άδα του Ολυμπιακού για τη μάχη με την Σίτι!

«Μέσα» οι Καμαρά και Μπουχαλάκης - Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Με 4-3-3 και τους Μαντί Καμαρά και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad (22:00), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκινάει τους Πειραιώτες με τον Σα μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας. Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τους Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαντί Καμαρά, που είχε χάσει τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο λόγω κορωνοϊού, επιστρέφει στη βασική 11άδα των Πειραιωτών, ενώ στο αρχικό σχήμα βρίσκεται και ο Ανδρεάς Μπουχαλάκης, που είχε αποχωρήσει με τραυματισμό στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και θα τα δώσουν όλα απέναντι στους αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα: Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ