Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (vid)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από τη Μόσχα και το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό. Ο Ερέρα σέντραρε από τα αριστερά και ο Χιμένεθ με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Ερέρα έκανε χέρι και η Λοκομοτίβ κέρδισε πέναλτι. Ο Μίραντσουκ ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 31′ ο Κορέα έκανε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.

Η Ατλέτικο είχε κι άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 66′ ο Κορέα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και ο Σουάρες στην επαναφορά σκόραρε. Το γκολ όμως ακυρώθηκε καθώς ο Ουρουγουανός ήταν εκτεθειμένος από την άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο τελικό 1-1.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου με 4 βαθμούς και η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι τρίτη με 2 βαθμούς. Οι δύο ομάδες είναι εν αναμονή του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τη Σάλτσμπουργκ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοφ, Ραΐκοβιτς, Μουρίλο, Ρίμπους, Ιγκνάτιεφ, Κουλίκοφ, Κρικόβιακ, Μίραντσουκ (89′ Ριμπτσίνσκι), Σμόλοφ (64′ Ζεμαλέτντινοφ), Ζε Λουίς

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Λόντι, Χιμένεθ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Ερέρα, Κορέα (69′ Λεμάρ), Σαούλ (46′ Κόκε), Γιορέντε (69′ Βιτόλο, 78′ Τορέιρα), Φέλιξ, Σουάρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ