Βίλας Μπόας : «Σκοτώνουμε τους εαυτούς μας»

Βίλας Μπόας : «Σκοτώνουμε τους εαυτούς μας»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας μίλησε για την ήττα της Μαρσέιγ από την Πόρτο με 3-0 και τόνισε πως οι Μασσαλοί «σκοτώνουν τους εαυτούς τους».

Απογοητευμένος ήταν ο Βίλας Μπόας μετά την ήττα της Μαεσέιγ με 3-0 από την Πόρτο. Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας δεν έκρυψε τα συναισθήματά του τονίζοντας ότι με αυτά τα λάθη… σκοτώνουν τους εαυτούς τους.

«Σκοτώνουμε τους εαυτούς μας. Η πορεία μας έχει στιγματιστεί από ατομικά λάθη, προσφέρουμε… γκολ. Όπως κάναμε στην ήττα από τον Ολυμπιακό και την Σίτι. Ελπίζω να έρθει και η εμπειρία τώρα» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση για το αν νιώθει ντροπή σχολίασε: «Ναι, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Παλέψαμε ως το τέλος, προσπαθήσαμε για το 2-1 και ήρθε το 3-0. Η Πόρτο ήταν πιο επιθετική, εμείς όχι. Τώρα παίζουμε για την καλή εικόνα μας όχι για την πρόκριση».

Για τις ελπίδες όσον αφορά το Europa League: «Το Europa League δεν είναι… μπόνους, είναι το μίνιμουμ αποδεκτό. Αλλά όλα είναι πιθανά, παίζουμε εντός με τον Ολυμπιακό και με την Πόρτο. Ήμαστε αδύναμοι, δεχόμαστε γκολ ανά πάσα στιγμή. Στο πρωτάθλημα παίζουμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ