Γκουαρντιόλα : «Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τι είναι ο Ολυμπιακός» (vid)

Γκουαρντιόλα : «Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τι είναι ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο, αναφέρθηκε στους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Ραφίνια, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Κώστα Φορτούνη.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας στην Cosmote TV, εκθείασε τους Ραφίνια, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, ενώ πρόσθεσε πως «δυστυχώς, δεν είδα τον Φορτούνη, που είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής».

Ακόμα ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η Σίτι θα πάει στην Ελλάδα για να νικήσει και να εξασφαλίσει πρόκριση από την τέταρτη αγωνιστική αν αυτό είναι δυνατόν.

Για το παιχνίδι, ο Γκουαρντιόλα είπε, επίσης, πως «νομίζω είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο τι είναι πραγματικά ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να το δούμε, γιατί ήμασταν εκπληκτικοί, απίθανοι. Σε τέτοιες περιστάσεις όμως πρέπει να είσαι πιο αποτελεσματικός.

Πρέπει να τελειώνεις τις φάσεις και να βάζεις περισσότερα γκολ. Εμείς δεν το κάναμε κι αυτό ήταν το πρόβλημά μας στο πρώτο ημίχρονο.

Όταν προηγείσαι μόνο με 1-0 όλα μπορούν να συμβούν, ήταν και μια προειδοποίηση για το τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός στο ματς στην Ελλάδα.

Είμαστε σε τέλεια κατάσταση, σε 3 ματς έχουμε πάρει 9 βαθμούς και θέλουμε ακόμη μία νίκη για να πανηγυρίσουμε μαθηματικά την πρόκριση.

Αυτή τη νίκη θα την αναζητήσουμε στην Αθήνα. Δεν λέω πως φοβηθήκαμε, αλλά ήμασταν τυχεροί που κάναμε τη δουλειά μας γιατί απείλησαν με τον Βαλμπουενά και τους μέσους τους. Είχαν πολυπρόσωπο κέντρο και πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί.

Ο Ραφίνια είναι εξαιρετικός παίκτης, τον γνωρίζω πολύ καλά. Περάσαμε μαζί τρία χρόνια και έχω υπέροχες αναμνήσεις. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που γνωρίζω. Λατρεύω το γεγονός ότι σε ηλικία 35 ετών μπορεί να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Το να τον ελέγξεις δεν είναι καθόλου εύκολο και τα πήγε περίφημα σήμερα.

Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι μια κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, παίζουν για τη νίκη και το κάνουν καλά. Οι κεντρικοί αμυντικοί είναι εξαιρετικοί. Τον Χολέμπας τον γνωρίζω από όταν αγωνιζόταν στη Γουότφορντ. Ο Ελ Αραμπί είναι ένας εκπληκτικός στράικερ, ο Βαλμπουενά είναι πολύ καλός ανάμεσα στις γραμμές. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με πολύ γρήγορους παίκτες στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ