Ζέσους : «Παρατήρησα πώς έπαιζαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού»

Ζέσους : «Παρατήρησα πώς έπαιζαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού»

Ο Γκαμπριέλ Ζέσους σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γκολ του, στο «διάβασμα» των αμυντικών του Ολυμπιακού αλλά και στην επιστροφή του στη δράση.

Χαρούμενος που επέστρεψε, μετά από έξι εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού, και μπόρεσε να βοηθήσει την Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει στην νίκη (3-0) απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γκαμπριέλ Ζέσους.

Ο στράικερ των πολιτών που μπήκε στο ματς ως αλλαγή και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει και ουσιαστικά να καθαρίσει το ματς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως παρατήρησε τον τρόπο που έπαιζαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού για να ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σκοράρει.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Όταν τραυματίστηκα, ήμουν πολύ λυπημένος, αλλά δούλεψα σκληρά για να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό και επέστρεψα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Οι συμπαίκτες μου τα πήγαν πολύ καλά, είμαι ευτυχής που συνέβαλα στη νίκη σκοράροντας το δεύτερο γκολ.

Παρατήρησα προσεκτικά τον τρόπο που έπαιξαν οι αντίπαλοι αμυντικοί από τον πάγκο, οπότε όταν μπήκα ήξερα πολύ καλά τι να κάνω για να έχω την ευκαιρία να σκοράρω», είπε στα μικρόφωνα του επίσημου καναλιού του αγγλικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ