Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ 0-3

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ 0-3

Σαν σίφουνας πέρασε η Ντόρτμουντ από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Την «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο φιλοδωρώντας την με τρία γκολ. Για ακόμα μία φορά, ένας Έρλινγκ Χάλαντ να τον... πιεις στο ποτήρι.

Με τον Έρλινγκ Χάλαντ να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, διασύροντάς την με 3-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έφτασε τα έντεκα σε 14 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ντόρτμουντ μπήκε… με φόρα στην αναμέτρηση του Βελγίου και ήδη στο ημίχρονο προηγούνταν με 3-0.

Μόλις στο 14ο λεπτό, ο Μινιολέ απομάκρυνε ασθενώς τη σέντρα του Ντιλέινι και ο Αζάρ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, από το κόρνερ του Ρέινα οι Ντιλέινι και Βίτσελ έπαιξαν βόλεϊ με το κεφάλι και ο Χάαλαντ με διπλή προσπάθεια σκόραρε κάνοντας το 2-0 νωρίς νωρίς. Στο 32ο λεπτό της συνάντησης, ο Νορβηγός επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα για το 3-0 με κοντινό πλασέ.

Το δεύτερο ημίχρονο είναι από αυτά που θα ξεχαστούν γρήγορα. Χωρίς γκολ και με το τελικό αποτέλεσμα να μένει ως έχει από το πρώτο μέρος. 3-0 υπέρ των Βεστφαλών.

Πλέον, η Ντόρτμουντ με τη νίκη αυτή, πήρε τους τρεις βαθμούς και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του έκτου ομίλου του Champions League με έξι πόντους, μετά και την ισοπαλία της Λάτσιο (πέντε βαθμούς) στην Αγία Πετρούπολη (1-1).

Η αρμάδα του Λούσιαν Φαβρ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά η βαθμολογία του έκτου ομίλου του Champions League: 

Ντόρτμουντ 6

Λάτσιο 5

Κλαμπ Μπριζ 4

Ζενίτ 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ