Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 (vid)

Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 (vid)

Η Λειψία πήρε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο φετινό Champions League με 2-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λειψία νίκησε στη «Red Bull Arena» με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League και πήρε την εκδίκησή της για τον περσινό χαμένο ημιτελικό στη διοργάνωση.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους Παριζιάνους καθώς στο 6ο λεπτό ο Άνχελ Ντι Μαρία έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 15′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ουπαμεκανό. Ο Ντι Μαρία ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά απέκρουσε ο Γκουλάτσι. Στη συνέχεια η Λειψία δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 42′ με τον Ενκουνκού σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στην ανατροπή. Στο 57′ κέρδισαν πέναλτι και ο Φόρσμπεργκ εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 της Λειψίας. Στο 69′ η ομάδα του Τόμας Τούχελ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ιντρίσα Γκουέγιε. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Λειψία πήρε τη μεγάλη νίκη βάζοντας τους δευτεραθλητές Ευρώπης με την πλάτη στον τοίχο.

Με αυτή τη νίκη, η γερμανική ομάδα έφτασε τους 6 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην τρίτη θέση και ισοβαθμεί με την Μπασακσεχίρ στους 3 βαθμούς.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ανχελίνιο, Όρμπαν, Αϊνταρά (76′ Άνταμς), Κονατέ, Ουπαμεκανό, Ζάμπιτσερ (90′ Καμπλ), Φόρσμπεργκ (76′ Κλάιφερτ), Ενκουνκού, Μουκέλε (64′ Χένρικς), Όλμο (63′ Πόουλσεν)

ΠΑΡΙ: Νάβας, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Κουρζαβά (74′ Μπέικερ), Ντανίλο, Φλορέντσι (85′ Ραφίνια), Ερέρα, Γκουέγιε, Σαράμπια (74′ Κέρερ), Ντι Μαρία, Κεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ