Η αμήχανη συνέντευξη του Χάαλαντ… (vid)

Η αμήχανη συνέντευξη του Χάαλαντ… (vid)

Με μονολεκτικές απαντήσεις και μεγάλη αμηχανία κύλησε η συνέντευξη του Ερλινγκ Χάαλαντ μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ στο Βέλγιο...

Βήμα πρόκρισης για τους «16» του Champions League έκανε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε με 3-0 στο Βέλγιο απέναντι στην Μπριζ αφήνοντας πίσω στη 2η θέση τη Λάτσιο. Οι Βεστφαλοί είχαν για ακόμη μια βραδιά σε φόρμα τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος σκόραρε τα δύο γκολ.

Μπορεί μέσα στο γήπεδο να μη σταματάει να «μιλάει», ωστόσο έξω από αυτό μάλλον δεν του αρέσει να πολυλογεί… Ο Νορβηγός έδωσε μια από τις πιο περίεργες συνεντεύξεις που έχουμε δει ποτέ, απατώντας με πολύ λακωνικό τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις.

Η μεγάλη αμηχανία ωστόσο ήρθε στην τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου που τον ρώτησε εάν θα περάσει τη βραδιά μόνος του….

-Εφτιαξες τα μαλλιά σου αλλά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσεις το κεφάλι σου καθώς σκόραρες δύο γκολ με το πόδι. Πως ήταν αυτό το βράδυ για σένα;

«Ηταν ένα καλό βράδυ και τρεις σημαντικοί βαθμοί».

-Πως προετοιμάστηκε η Ντόρτμουντ γι’ αυτό το ματς;

«Γνωρίζαμε ότι η Κλαμπ Μπριζ ήθελε να κερδίσει αλλά εμείς πιέσαμε ψηλά. Αποδείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ηταν μια καλή νίκη για εμάς και οι τρεις βαθμοί εξίσου σημαντικοί».

-Πέτυχες το 6ο σου γκολ ενάντια σε ομάδα του Βελγίου. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

«Τα πηγαίνω καλά απέναντι σε βελγικές ομάδες».

-Θα κοιμηθείς μόνος απόψε;

«Εεεε.. ναι»

-Δεν θα πάρεις κάποια κοπέλα μαζί σου; Δεν σκόραρες χατ-τρικ.

«Οχι..δεν σκόραρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ