Έγραψε ιστορία ο 18χρονος τερματοφύλακας της Ντιναμό κόντρα στην Μπαρτσελόνα (pics)

Έγραψε ιστορία ο 18χρονος τερματοφύλακας της Ντιναμό κόντρα στην Μπαρτσελόνα (pics)

Μία απίθανή εμφάνιση πραγματοποίησε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο 18χρονος τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου Ρούσλαν Νεσερέτ.

Ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 επικράτησε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους «μπλαουγκράνα» να «κλειδώνουν» ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Οι Καταλανοί είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες απέναντι στους Ουκρανούς και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει πολύ νωρίτερα, ωστόσο βρήκαν μπροστά τους το τείχος Ρουσλάν Νεσερέτ. Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Ντιναμό ήταν απίθανος κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει 12 επεμβάσεις με μερικές να είναι ενάντια στον Μέσι.

Με τη συγκεκριμένη επίδοση ο νεαρός κίπερ έφτασε στην 3η θέση της σχετικής κατηγορίας στην ιστορία του θεσμού και μάλιστα στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Η εμφάνιση του Νεσερέτ γίνεται ακόμη πιο αξιοσημείωτη από τους στατιστικολόγους, καθώς σύμφωνα με την ποιότητα των σουτ που αντιμετώπισε, θα «έπρεπε» να είχε δεχτεί 6.6… γκολ, αντί για τα 2 που δέχτηκε εν τέλει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ