Κούμαν : «Δεν είδα τον Μέσι να περπατάει, ο καθένας μπορεί να τραβήξει μια τέτοια εικόνα»

Κούμαν : «Δεν είδα τον Μέσι να περπατάει, ο καθένας μπορεί να τραβήξει μια τέτοια εικόνα»

Καθόλου σύμφωνος με τα όσα ακούγονται για τον Λιονέλ Μέσι και το «περπάτημα» του απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου δεν ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν.

Μεγάλη κουβέντα έχει σηκώσει το βίντεο που εμφανίζει τον Λιονέλ Μέσι να περπατάει στο γήπεδο, την ώρα που ένας ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Κιέβου περνάει από δίπλα του, σε μια αντεπίθεση των Ουκρανών.

Τα Μέσα της Ισπανίας προσπάθησαν να πάρουν ένα σχόλιο από τον Ρόναλντ Κούμαν, ωστόσο ο Ολλανδός δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά, καθώς υπερασπίστηκε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ δήλωσε πως ο καθένας μπορεί να φτιάξει μια τέτοια εικόνα.

«Ο Λέο είναι σπουδαίος παίκτης και τον θέλουμε στο γήπεδο, όπου μπορεί να κάνει ζημιά. Είναι πολύ σημαντικός ειδικά στην επίθεση, πιστεύουμε σε αυτόν και πάντα δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους», ανέφερε ο 57χρονος προπονητής ενώ ερωτηθείς για την κριτική, που ασκήθηκε, στον Μέσι, είπε:

«Ο καθένας μπορεί να πάρει μια εικόνα όπου τον δείχνει να περπατάει και δεν με ενδιαφέρει. Εγώ δεν τον είδα να περπατάει. Εάν θέλετε να προκαλέσετε διαμάχη, αυτό είναι το πρόβλημά σας. Δεν συμφωνώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ