Μπαρτσελόνα : Ακραία μέτρα στο Κίεβο λόγω κορωνοϊού

Μπαρτσελόνα : Ακραία μέτρα στο Κίεβο λόγω κορωνοϊού

Με μεγάλη προσοχή θα κινηθεί στο Κίεβο για την αναμέτρηση με την Ντιναμό η Μπαρτσελόνα, καθώς τα κρούσματα στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί δραματικά.

Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού είναι γεγονός με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινώς με εκρηκτικούς ρυθμούς σε όλον τον πλανήτη. Η Ουκρανία που στο παρελθόν δεν είχε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων είναι μια από τις χώρες που έχει «πληγωθεί» σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το δεύτερο κύμα καθώς χθες παρουσίασε αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων στα 14.580.

Ο αθλητισμός έχει επίσης χτυπηθεί από την πανδημία, με την Ντιναμό Κιέβου να είναι μια από τις ομάδες που το έχει βιώσει. Στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη έχοντας αφήσει πίσω εννιά ποδοσφαιριστές που είχαν βγει θετικοί στον ιό.

Έτσι η Μπαρτσελόνα θα πετάξει στην Ουκρανία έχοντας πάρει δραστικά μέτρα. Οι «μπλαουγκράνα» θα πατήσουν αύριο στο Κίεβο ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα προσγειωθεί στις 7:30 μ.μ. τοπική ώρα μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες πτήσης και θα μετακινηθεί στο Hilton Hotel στο Κίεβο, από όπου δεν θα φύγει μέχρι την Τρίτη το απόγευμα δύο ώρες πριν παίξει τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, που βρίσκεται μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά, δηλαδή πέντε λεπτά με πούλμαν.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν θα προπονηθεί στο Κίεβο όπως έκανε στο Τορίνο το πρωί του αγώνα, ενώ θα μείνει στην Ουκρανία συνολικά για μόλις 30 ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ