Ολυμπιακός : Μισός αλλά με ψυχή και πίστη κόντρα στη Σίτι

Ολυμπιακός : Μισός αλλά με ψυχή και πίστη κόντρα στη Σίτι

Παρά τα τεράστια αγωνιστικά προβλήματα, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι απόψε (19:55) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μεγάλο αβαντάζ για την τρίτη θέση απέναντι στη Μαρσέιγ ενώ θα κρατήσει ζωντανές και τις ελπίδες για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από την Πόρτο. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα του άλλου ματς του ομίλου.

Το έργο των «ερυθρόλευκων» βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού ο Πέδρο Μαρτίνς έρχεται αντιμέτωπος με πάρα πολλά προβλήματα καθώς δεν έχει στη διάθεσή του πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα και Χολέμπας είναι εκτός για διάφορους λόγους ενώ οι Ραφίνια και Βινάγκρε είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά για τα πλάνα του Πορτογάλου, στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε σχήμα με τριάδα στην άμυνα και τους Σεμέδο, Μπα και Σισέ μπροστά από τον Σα με τον Ντρέγκερ δεξιά και τον Ραφίνια (αν προλάβει) αριστερά. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά η τριάδα στο κέντρο με τους Μασούρα και Φορτούνη μπροστά τους. Διαφορετικά, αν δεν μπορέσει να παίξει ο Ραφίνια, ο Μασούρας πιθανόν θα πάρει όλη την πλευρά και στην ενδεκάδα θα μπει ο Πέπε, πίσω από τον Φορτούνη.

Πάντως δεν αποκλείεται να παίξει τελικά και με δύο σέντερ μπακ ωστόσο πιθανότερο βάσει των όσων δοκίμασε το βράδυ της Τρίτης, μοιάζει ένα 3-5-2.

Όσο για τη Μάντσεστερ Σίτι, που ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Ντε Μπρόινε, Γουόκερ και Ακε.ο Γκουαρντιόλα θα παρατάξει το κλασικό του 4-3-3 με τους: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο ή Μαντί, Ρόντρι, Γκιντογκάν, Φοντέν ή Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Φεράν Τόρες και Ζεσούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ