Μπαρτσελόνα : Ο Πουτζ έβαλε σε σκέψεις τον Κούμαν… (vid)

Μπαρτσελόνα : Ο Πουτζ έβαλε σε σκέψεις τον Κούμαν… (vid)

Ο Ρίκι Πουτζ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου και έβαλε σε σκέψεις τον Ρόναλντ Κούμαν ο οποίος δεν τον υπολόγιζε...

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έμεινε εκτός αποστολής, ωστόσο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει μια εμφατική νίκη με 4-0 στο Κίεβο απέναντι στην Ντιναμό, να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και να κλειδώσει τη θέση της στους «16» του Champions League.

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν για ακόμη μια φορά το εντελώς διαφορετικό πρόσωπο που έχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πραγματοποίησαν μια πειστική εμφάνιση με την οποία εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση. Ο Ρόναλντ Κούμαν παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, ενώ έδωσε και στον Ρίκι Πουτζ την ευκαιρία που έψαχνε.

Ο 21χρονος μέσος είχε αγωνιστεί μόλις για τρία λεπτά στη φετινή σεζόν, καθώς είχε ενημερωθεί πως δεν υπολογιζόταν στα πλάνα για την τρέχουσα σεζόν. Μια απόφαση η οποία ίσως και να αλλάξει μετά την τρομερή εμφάνιση που έκανε χθες στο Κίεβο ο μικροκαμωμένος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Σε 25 λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο, ο Πουτζ είχε 21 σωστές μεταβιβάσεις με ποσοστό επιτυχίας στο 85%, 32 επαφές με την μπάλα, δύο επιτυχημένες μεγάλες μπαλιές και 100% ποσοστό επιτυχίας ντρίμπλας. Μια εμφάνιση που σίγουρα θα βάλει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Κούμαν ο οποίος μέχρι και χθες φερόταν να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού μέσου της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ