Champions League : «Κλειδώνουν» την πρόκριση Μπάγερν και Λίβερπουλ

Champions League : «Κλειδώνουν» την πρόκριση Μπάγερν και Λίβερπουλ

Οι πρωταθλητές Γερμανίας και Αγγλίας τσεκάρουν απόψε (25/11) το εισιτήριο για την φάση των «16» του Champions League. Δύσκολη αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο και το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον στο Μαρσέιγ-Πόρτο.

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ολοκληρώνεται απόψε (25/11) και στο τέλος της βραδιάς, ίσως έχουμε ακόμα δύο ομάδες που θα πάρουν θέση στην φάση των «16».

Το ζευγάρι της Ίντερ με την Ρεάλ Μαδρίτης, δεσπόζει στις σημερινές αναμετρήσεις. Ένα ντέρμπι που «πιέζει» και τις δύο ομάδες για θετικό αποτέλεσμα, λόγω της κατάστασης στην βαθμολογία. Εκτός από τον Ολυμπιακό που φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι, υπάρχει έντονο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και στο άλλο ματς του ομίλου, Μαρσέιγ-Πόρτο.

Από εκεί και πέρα, εφόσον η Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ κερδίσουν Σάλτσμπουργκ και Ατάλαντα αντίστοιχα, θα κλειδώσουν και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Όσο για τον Άγιαξ, φιλοξενεί την Μίντιλαντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης, την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Τέλος, μαζί με τον Ολυμπιακό στις 19:55, είναι και το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ένα ματς που συλλέγει αρκετό ενδιαφέρον, μετά την τεράστια νίκη του γερμανικού συλλόγου στην Ουκρανία με 6-0 (!!).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (25/11):

Γκλάντμπαχ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:55)
Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι (19:55)
Μπάγερν Μονάχου-Σάλτσμπουργκ (22:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00)
Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Μαρσέιγ-Πόρτο (22:00)
Λίβερπουλ-Αταλάντα (22:00)
Άγιαξ-Μίντιλαντ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ