Οριστικά 3-4-2-1: Ενέσεις ο Ραφίνια, δοκιμάζει στο Καραϊσκάκη – Μπουχαλάκης μπακ χαφ, εάν…

Οριστικά 3-4-2-1: Ενέσεις ο Ραφίνια, δοκιμάζει στο Καραϊσκάκη – Μπουχαλάκης μπακ χαφ, εάν…

To10.gr γράφει για την 11άδα που αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς, τη δοκιμή στο Φάληρο, τον Πέπε, τους τρεις στόπερ, τον μπακ χαφ... Μπουχαλάκη και τον ειδικό ρόλο Καμαρά, Μασούρα.

Ακόμη και την τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να περιμένει. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Ραφίνια να δοκιμάζει το πρωί, να αισθάνεται πολύ καλύτερα και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Με μια μικρή υποσημείωση. Ότι ο Βραζιλιάνος θα βγει με την ομάδα για το καθιερωμένο ζέσταμα, θα δοκιμάσει και εκεί θα αποφασιστεί οριστικά ότι θα ξεκινήσει βασικός.

Διότι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ραφίνια είναι βασικός. Και εάν είναι καλά, θα ξεκινήσει. Κάτι που το θέλει πάρα πολύ. Για αυτόν τον λόγο εδώ και τρεις ημέρες έχει κάνει δεκάδες θεραπείας. Και σήμερα πριν το παιχνίδι με τη Σίτι, θα κάνει ενέσεις, ώστε να μην αισθάνεται καμία ενόχληση. Διότι δεν θέλει με τίποτε να το χάσει το παιχνίδι. Παρότι θα αγωνιστεί  σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει. Αυτόν του αριστερού μπακ χαφ.

Εάν δεν αγωνιστεί ο Ραφίνια, η απόφαση του Μαρτίνς είναι ειλημμένη και προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ποια είναι; Η χρησιμοποίηση του… Ανδρέα Μπουχαλάκη σε αυτόν τον ρόλο. Αριστερός αμυντικός. Στη… γραμμή! Κάτι που δεν είναι θεωρητικό, αλλά πρακτικό. Διότι ο προπονητής του Ολυμπιακού το δοκίμασε στη χθεσινή τελευταία προπόνηση. Θέλοντας να δει εάν ο «Μπούχα» μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο. Και θα τον χρησιμοποιήσει στη μικρή πιθανότητα να μην ξεκινήσει ο Ραφίνια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, τώρα, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο, πλέον, ότι θα αγωνιστεί σε σχηματισμό 3-4-2-1. Με τον Μαρτίνς να έχει καταλήξει ήδη στη χρησιμοποίηση του των Σισέ, Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, για πρώτη φορά μαζί. Μια επιλογή σχεδόν… αναγκαστική, λόγω των πολλών απουσιών, αλλά και της επιθυμίας του προπονητή να δυναμώσει την άμυνά του.

Αναμένοντας τα νέα για τον Ραφίνια, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει σε όλα τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει. Δεξιός μπακ χαφ θα είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση ο Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη. Λίγο πιο μπροστά τους θα παραταχθούν ο Καμαρά με τον Μασούρα και μοναδικός προωθημένος ο Κώστας Φορτούνης.

Εάν ο Ραφίνια αισθανθεί ενοχλήσεις στην προθέρμανση, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Πέπε. Ο Πορτογάλος θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Εμβιλά και ο Μπουχαλάκης θα μετακινηθεί αριστερά και θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ χαφ!

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Ντρέγκερ, Σισέ, Σεμέδο, Μπα, Ραφίνια (Πέπε, εάν αισθανθεί ενοχλήσεις ο Βραζιλιάνος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ