Γκουαρντιόλα : «Παίξαμε εξαιρετικά, μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Γκουαρντιόλα : «Παίξαμε εξαιρετικά, μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο κόουτς των «πολιτών» τόνισε πως έπαιξαν εξαιρετικά στο «Καραϊσκάκη», ενώ το μόνο που τον προβλημάτισε ήταν η αναποτελεσματικότητα των παικτών του μπροστά από την εστία του Σα.

«Παίξαμε εξαιρετικά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Μπορεί να μοιάζει μια εύκολη νίκη, αλλά θα ήταν καταστροφή αν δεν τα καταφέρναμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα γκολ. Η αποτελεσματικότητά μας είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Τα γκολ θα έρθουν κάποια στιγμή. Πάντως είμαστε ήδη στους 16 και μπορούμε να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και τις άλλες διοργανώσεις, άρα αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου», τόνισε ο προπονητής των «πολιτών».

Για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα είπε: «Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει στη ζωή σου, αλλά τι έχεις κάνει για τις ζωές μας, έγραφε κάποτε ένα πανό για εκείνον. Ήταν ένας από τους κορυφαίους για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Έκανε το σπορ μας καλύτερο, για όσους τον είδαμε στα χρόνια που αγωνιζόταν. Δυστυχώς έφυγε στα 60 του και εκ μέρους όλης της Σίτι εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Η σκέψη μας πάει και στον Σέρχιο Αγουέρο, γιατί ήταν ο παππούς του παιδιού του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ