Ο Μάριος φώναξε παρών…

Ο Μάριος φώναξε παρών…

Ο Μάριος Βρουσάι μιλάει στο «10» για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα την τρέχουσα σεζόν κόντρα στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι και το «νέο ξεκίνημα».

Αν στο ξεκίνημα της σεζόν δεν τον είχε αφήσει πίσω ο κορωνοϊός ίσως να μην χρειαζόταν να φτάσουμε στα τέλη του Νοέμβριου για να τον δούμε με τα ερυθρόλευκα στην τρέχουσα σεζόν. Πρόκειται άλλωστε για παιδί που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να πετύχει. Δεν τον κράτησε τυχαία ο Πέδρο Μαρτίνς στο ρόστερ της ομάδας, δεν τον έριξε τυχαία χθες στο 66΄στο ματς απέναντι στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Την ώρα που «έκαιγε» η μπάλα, σε θέση μάλιστα μπακ-χαφ ο Μάριος Βρουσάι, περί ου ο λόγος, μπήκε στο χορτάρι του Καραϊσκάκη και ξεδίπλωσε το ταλέντο του.

Έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις στον Μαρτίνς, όχι μόνο τώρα που η ομάδα ταλανίζεται από σοβαρά προβλήματα και τρανταχτές απουσίες αλλά και στη συνέχεια. Για τον ίδιο το ματς αυτό μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το νέο ξεκίνημα, όπως εξήγησε μιλώντας στο «10».

«Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου αλλά όχι για το αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα από την αρχή και μάλιστα τελικά χάσαμε από ένα γκολ που από ότι φάνηκε ξεκίνησε από φάουλ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες όμως στο τέλος μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ με την φάση του Φορτούνη» τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε: «Αυτή τη συμμετοχή την βλέπω ως ένα νέο ξεκίνημα, μετά τον κορωνοϊό έμεινα πίσω, πήρα ρυθμό με τα ματς με της Εθνικής, σήμερα προσπάθησα μπαίνοντας κοντά στο 70 να δώσω τρεξίματα και ανάσες».

Όσο για την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού ο 22χρονος εξτρεμ αισιοδοξεί πως όλα μπορούν να συμβούν. «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, θα πάμε για το τρίποντο, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να παίξουμε τον τελικό με την Πόρτο εφόσον μας ευνοήσουν τα αποτελέσματα της άλλης αγωνιστικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ