Νόιερ : Έγραψε ιστορία με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο Champions League (pic)

Νόιερ : Έγραψε ιστορία με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο Champions League (pic)

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τις 15 συνεχόμενες νίκες στο Champions League έγινε ο Μάνουελ Νόιερ.

Με τη νίκη απέναντι στην Σάλτσμπουγρκ, η Μπάγερν εξασφάλισε την πρόκριση της στους «16» του Champions League και ήδη στοχεύει για τη δεύτερη σερί κατάκτηση και 6η συνολικά στην ιστορία της. Οι Βαυαροί μοιάζουν ασταμάτητοι για ακόμη μια σεζόν, με τον Μάνουελ Νόιερ να είναι ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας των πρωταθλητών Γερμανίας και Ευρώπης συνεχίζει να κατεβάζει ρολά για ακόμη μια χρονιά, έχοντας καθοριστικό παράγοντα στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας του. Ο 34χρονος έδωσε το «παρών» στη νίκη κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και κατάφερε να γράψει ένα μοναδικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που φτάνει στις 15 συνεχόμενες νίκες στον θεσμό, καθώς «κουβαλάει» και 11 από την περασμένη σεζόν.

Στη δεύτερη θέση έμειναν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Κίμιχ, με τον Γερμανό μέσο ωστόσο να έχει την ευκαιρία να φτάσει τον Νόιερ καθώς βρίσκεται στις 14 χωρίς ωστόσο να έχει «σπάσει» το σερί του λόγω του ότι δεν έχει αγωνιστεί εξαιτίας του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ