Αποκλειστικά βίντεο από to10.gr : Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Βελοντρόμ»

Αποκλειστικά βίντεο από to10.gr : Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Βελοντρόμ»

To10.gr βρίσκεται με τον Νίκο Κώτση στο «Βελοντρόμ» και σας παρουσιάζει αποκλειστικά βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μασσαλία με στόχο τη νίκη. Και μόνο τη νίκη. Ο αυριανός (1/12, 22:00) αγώνας κόντρα στη Μαρσέιγ είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Για πάρα πολλούς λόγους.

Καταρχάς, με ισοπαλία η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα εξασφαλίσει, από την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, την ευρωπαϊκή της παρουσία μέχρι τον Φεβρουάριο (τουλάχιστον). Την 3η θέση δηλαδή στον όμιλο και την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League.

Με νίκη όμως αύριο και παράλληλα ήττα της Πόρτο στο «Ντραγκάο» από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει ζωντανός ακόμα και για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτός είναι και ο στόχος των Πειραιωτών. Η νίκη για να διατηρηθούν οι ελπίδες πρόκρισης, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Τo10.gr βρίσκεται στο «Βελοντρόμ» με τον Νίκο Κώτση και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Παρακάτω θα παρακολουθήσετε βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Μαρσέιγ, η οποία είναι και η τελευταία εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Δείτε τα βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά to10.gr:

Για όσους δεν τα είδαν προηγουμένως, παρακολουθήστε και τα live του «10» στο facebook από την «ερυθρόλευκη» προπόνηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ