Τρεις φορές το… ίδιο Χ η Σίτι με απόδοση 4.10

Τρεις φορές το… ίδιο Χ η Σίτι με απόδοση 4.10

Η ισοπαλία στο Οπόρτο εξασφαλίζει στη Σίτι την πρωτιά και στην Πόρτο την πρόκριση. Η ισοπαλία την 5η αγωνιστική είναι και το αγαπημένο αποτέλεσμα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα τα χρόνια που εκείνος βρίσκεται στον πάγκο της...

Θα παίξει τα ρέστα του ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης στη Μασσαλία. Θέλει νίκη η ισοπαλία για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συνέχειά του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ζωντανές ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Champions League. Το τελευταίο; Δεν εξαρτάται μονάχα από τον ίδιο.

Αν οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν τη Μαρσέιγ, θα στρέψουν τα βλέμματα τους στον φωτεινό πίνακα. Και θα περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα του Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι. Με την ελπίδα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς και εκεί, όπως έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια της έως ετούτη, την προτελευταία στροφή των ομίλων του Champions League.

Μια Σίτι που πηγαίνει στην Πορτογαλία επί της ουσίας για τρία αποτελέσματα. Θα είναι πρώτη στον όμιλο αν δεν χάσει. Θα είναι πρώτη ακόμα και αν χάσει με ένα γκολ διαφορά. Ή με δύο, εκτός του 2-0. Με λίγα λόγια; Δεν χάνεται η πρώτη θέση για τη Σίτι, εκτός αν γίνει αγωνιστικό… θαύμα αύριο στο Οπόρτο. Οι Βρετανοί είναι άνετοι και ετούτη δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουν με αυτή την άνεση στην 5η αγωνιστική του ομίλου τους. Αλλά η προϊστορία δεν.. βολεύει τον Ολυμπιακό.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα στις τέσσερις προηγούμενες σεζόν με τον Καταλανό προπονητή στον πάγκο της είχε τρεις ισοπαλίες την πέμπτη αγωνιστική. Πέρσι, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία. Τη σεζόν 2018-19 και πάλι έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Λιόν. Και το 2016-17, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί, ήρθε ισόπαλη και στα δύο τελευταία της παιχνίδια, αλλά πήρε την πρόκριση ως δεύτερη πίσω από την Μπαρτσελόνα. 1-1 στη Γερμανία με την Γκλάντμπαχ και 1-1 με τη Σέλτικ στο Μάντσεστερ την έκτη αγωνιστική.

Μοναδική νίκη την πέμπτη αγωνιστική για τη Σίτι στην εποχή Γκουαρντιόλα; Το 1-0 απέναντι στη Φέγενορντ τη σεζόν 2017-18 στο Έτιχαντ. Τι κοινό έχουν και οι τρεις ισοπαλίες της Σίτι την 5η αγωνιστική; Ήρθαν και οι τρεις εκτός έδρας. Σε Ντόνετσκ, Λιόν και Γκλάντμπαχ. Αύριο παίζει πάλι για την πέμπτη αγωνιστική εκτός έδρας. Στο Οπόρτο. Έχοντας πάλι εξασφαλίσει την πρόκριση. Και με την ισοπαλία να… βολεύει και τις δύο ομάδες. Η Σίτι κλειδώνει την πρωτιά και η Πόρτο κλειδώνει την πρόκριση…

Κι επειδή όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και προϊστορίες, αυτόματα στο μυαλό έρχεται και το στοίχημα, όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες ετούτη την ώρα έχουν την τιμή της ισοπαλίας περίπου στο 4.00. Μια απόδοση που δείχνει πως δεν αποκλείουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις στην ισοπαλία στα περισσότερα παιχνίδια που παίζει ένα… μεγαθήριο απέναντι σε ομάδα του βεληνεκούς της Πόρτο.

Για παράδειγμα, στην ίδια βραδιά η Ρεάλ πηγαίνει στο Ντόνετσκ με την ισοπαλία να δίνεται πολύ ψηλότερα, στο 5.35. Στο Γιουβέντους – Ντιναμό Κιέβου στο 5.75, όπως και στο Φερεντσβάρος – Μπαρτσελόνα. Ακόμα και στο Λίβερπουλ – Άγιαξ συναντάμε την ισοπαλία σε υψηλότερη τιμή απ’ το Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι, αφού είναι κοντά στο 4.30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ