Ολυμπιακός : Πανέτοιμος να… τελειώσει τη Μαρσέιγ

Ολυμπιακός : Πανέτοιμος να… τελειώσει τη Μαρσέιγ

Ματς τελικός για τον Ολυμπιακό απόψε (22:00) στο «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ όπου θέλει νίκη για να εξασφαλίσει το Europa League (το κάνει και με ισοπαλία) αλλά και να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Το πιο καθοριστικό -μέχρι το επόμενο- παιχνίδι του στον όμιλο του Champions League δίνει απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται στο «Βελοντρόμ» από τη Μαρσέιγ. Ένα ματς που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρόλευκων» για φέτος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τους Γάλλους χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς και με ισοπαλία εξασφαλίζει την τρίτη θέση και το Europa League. Ο Ολυμπιακός όμως στοχεύει στη νίκη, η οποία με ήττα της Πόρτο από τη Μάντσεστερ Σίτι στο άλλο ματς του ομίλου, θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με το αγαπημένο του 4-3-3 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Ραφίνια, Σεμέδο, Σισε και Χολέμπας θα είναι η τετράδα στην άμυνα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Φορτούνη, Μασούρα (πιθανότατα) και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Μανθάνο, με βοηθούς τους Νεβάδο και Ναρχάνο, τέταρτος ο Μαρέσκα και στο VAR θα είναι ο Μπενγκοετσέα και AVAR ο Πριέτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ