Χωρίς πέντε βασικούς η Σίτι, αλλά και πάλι… γαλαξίας αστέρων στο γήπεδο

Χωρίς πέντε βασικούς η Σίτι, αλλά και πάλι… γαλαξίας αστέρων στο γήπεδο

Προχωράει σε φρεσκάρισμα ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο ματς στην Πορτογαλία, ξεκουράζοντας πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον αρχηγό του, Κέβιν Ντε Μπρόινε. Δείτε τις ενδεκάδες.

Έτσι κι αλλιώς για την Μάντσεστερ Σίτι το σημερινό παιχνίδι δεν είναι απ’ αυτά που οι παίκτες… λυσσάνε. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα, σε μια περίοδο που αναζητεί την επιστροφή της στις κορυφαίες θέσεις της Premier League, έχει ήδη προκριθεί Και μονάχα με θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση. Δεν υπήρχε καλύτερη ευκαιρία για τον Πεπ να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές.

Αποφασίζει να το κάνει απόψε στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο, επιβεβαιώνοντας και τα ρεπορτάζ των Άγγλων. Αναμένεται να το κάνει και την άλλη εβδομάδα απέναντι στη Μαρσέιγ την τελευταία αγωνιστική.

Η Σίτι παρατάσσεται κόντρα απέναντι στην ομάδα του Κονσεϊσάο χωρίς τον Ντε Μπρόινε, τον Γκιντογκάν, τον Μάχρεζ, τον Γουόκερ, τον Ζεσούς. Όλοι τους βασικοί στα πλάνα του Γκουαρντιόλα.

Στο 4-3-3 του Γκουαρντιόλα είναι ο Έντερσον στο τέρμα, Ζοά Κανσέλο δεξιά, Ζιντσένκο αριστερά, Γκαρσία και Ρούμπεν Ντίας στο κέντρο της άμυνας. Τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Ρόδρι, Φόντεν και Φερναντίνιο, ενώ στην επίθεση παίζουν οι Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ και ο Φεράν Τόρες που θα είναι στην κορυφή. Όπως καταλαβαίνει βέβαια κανείς διαβάζοντας τα ονόματα; Σε ένα τέτοιο ρόστερ δεν… ξεχωρίζουν βασικοί από αναπληρωματικούς.

Για την Πόρτο, ο Κονσεϊσάι παρατάσσει την ομάδα του με 3-5-2, με Μάρτσεσιν στο τέρμα και τους Λέιτε, Εμπεμπά και Σαρ στην άμυνα. Μαναφά δεξιά και Σανουσί αριστερά θα έχουν τις πλευρές, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Οτάβιο και Ουρίμπε στη μεσαία γραμμή, Κορόνα και Μαρεγκά στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ