Πρόκριση για Λίβερπουλ (1-0), έμεινε ζωντανή η Ίντερ (2-3), ισόπαλες Ατλέτικο και Μπάγερν (1-1, vids)

Πρόκριση για Λίβερπουλ (1-0), έμεινε ζωντανή η Ίντερ (2-3), ισόπαλες Ατλέτικο και Μπάγερν (1-1, vids)

Η Λίβερπουλ επικράτησε 1-0 του Άγιαξ και πήρε την πρόκριση στους «16» του Champions League, η Ίντερ πήρε σπουδαία νίκη (2-3) επί της Γκλάντμπαχ και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση, ενώ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου ήρθαν ισόπαλες (1-1).

Την πρόκρισή της στους «16» του Champions League εξασφάλισε η Λίβερπουλ (1-0 τον Άγιαξ), ενώ η Ίντερ επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ και έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Η Ατλέτικο ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπάγερν Μονάχου και θα χρειαστεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί.

1ος Όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 1-1

Η Ατλέτικο κρατούσε τη νίκη στα χέρια της αλλά η Μπάγερν ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά (1-1) και έτσι οι «ροχιμπλάνκος» θα πρέπει να πάρουν τη νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν πιο επικίνδυνοι στα πρώτα λεπτά και το επιβεβαίωσαν παίρνοντας το προβάδισμα στο 26ο λεπτό με τον Γιορέντε από τα δεξιά να βρίσκει τον Φέλιξ στο πρώτο δοκάρι, ο οποίος έκανε το 1-0.

Από τα δεξιά η ασίστ του Γιορέντε και ο Φέλιξ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0 στο 26ο λεπτό. Η ομάδα του Σιμεόνε συνέχισε να είναι απειλητική και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 37ο λεπτό με το σουτ του Γιορέντε μέσα από την περιοχή να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο έχασε ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά η Μπάγερν τελικά έφτασε στην ισοφάριση με τον Μίλερ από το σημείο του πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 85ο λεπτό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Ερμόσο, Χιμένες (66’ Φελίπε), Σαούλ, Κόκε, Γιορέντε, Κορέα (79’ Ερέρα), Καρασκό (87’ Λόντι), Ζοάο Φέλιξ (87’ Λεμάρ)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νίμπελ, Ζίλε, Μαρτίνεθ (61’ Ρίτσαρντς), Σαρ (61’ Μίλερ), Ερναντές, Αλάμπα, Μουσιάλα (76’ Ζτίλερ), Αρέ Εμπί (61’ Γκνάμπρι), Ντόουγκλας Κόστα (87’ Τσίρκτσε), Σανέ, Τσούπο Μότινγκ

Η βαθμολογία

1.Μπάγερν 13
2.Ατλέτικο 6
3.Σάλτσμπουργκ 4
4.Λοκομοτίβ 3

2ος Όμιλος

Γκλάντμπαχ – Ίντερ 2-3

Η Ίντερ πήρε μεγάλη νίκη στη Γερμανία απέναντι στη Γκλάντμπαχ (2-3) και έμεινε ζωντανή για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι «νερατοζούρι» μπήκαν αποφασιστικά στο ματς και απειλούσαν από τα πρώτα λεπτά και στο 17ο λεπτό έκαναν το 0-1 με τον Νταρμιάν. Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Λάζαρο να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πλεά με σκαστή κεφαλιά να κάνει το 1-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Κόντε πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λουκάκου να κάνει αρχικά το 1-2 στο 64ο λεπτό και εννιά λεπτά αργότερα, ο Βέλγος σημείωσε το 1-3.

Ο Πλεά έκανε το 2-3 στο 76ο λεπτό και ο ίδιος παίκτης σκόραρε οκτώ λεπτά αργότερα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 2-3 να παραμένει ως το τέλος και να κρατάει ζωντανές της ελπίδες της Ίντερ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κράμερ, Στιντλ (70’ Εμπολό), Γκίντερ, Γιάντσκε (46’ Ζακάρια), Λάινερ, Βεντ (78’ Βολφ), Λατσάρο, Πλεά, Νοϊχάους, Τουράμ.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Νταρμιάν (60’ Χακίμι), Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Γιανγκ (87’ Πέρισιτς), Μπαρέλα, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (71’ Σάντσες)

Η Βαθμολογία

1.Γκλάντμπαχ 8
2.Σαχτάρ 7
3.Ρεάλ 7
4.Ίντερ 5

4ος Όμιλος

Λίβερπουλ – Άγιαξ 1-0

Χάρη σε γκολ του Κέρτις Τζόουνς, η Λίβερπουλ επικράτησε δύσκολα του Άγιαξ (1-0) και «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και την πρωτιά του ομίλου.

Οι Reds έχασαν μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό με τον Κέρτις Τζόουνς να σημαδεύει το δοκάρι του Ονάνα, ενώ ο Άγιαξ απάντησε με τον Άντονι στο 18ο λεπτό.

Οι Ολλανδοί απέκτησαν τα ηνία του ματς μετά το πρώτο τέταρτο και έκαναν δύσκολο το έργο της Λίβερπουλ, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 32ο λεπτό με τον Κέλεχερ να αποκρούει εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Μαζραουί.

Ο Αίαντας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 57ο λεπτό, με τον Νέρες να σημαδεύει το δοκάρι του Κέλεχερ αλλά ένα λεπτό αργότερα, από ένα λάθος του Ονάνα, ο Κέρτις Τζόουνς από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Νέκο Γουίλιαμς, Μάτιπ, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κέρτις Τζόουνς, Ζότα (68′ Φιρμίνο), Σαλάχ, Μανέ

ΑΓΙΑΞ: Ονάνα, Μαζράουι (86′ Χούντελαρ), Σουρς, Μπλιντ (86′ Λισάντρο Μαρτίνεθ), Ταγλιαφίκο, Έντσον Άλβαρεθ (69′ Λαμπιάντ), Κλάασεν, Χράβενμπερκ, Άντονι, Νέρες (81′ Λασινά Τραορέ), Τάντιτς

Αταλάντα – Μίντιλαντ 1-1

Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μίντιλαντ στο Μπέργκαμο και κρατάει στο χέρι της την δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι Δανοί ξεκίνησαν δυνατά και πήραν νωρίς το προβάδισμα με φοβερό σουτ τον Σολτζ μέσα από την περιοχή στο 14ο λεπτό (0-1). Η Αταλάντα ανέβασε την απόδοσή της και απείλησε με τους Μουριέλ (40′) και Ζαπάτα (42′) αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Ωστόσο, οι «μπεργακμάσκι» βρήκαν την ισοφάριση στο 79ο λεπτό με τον Ρομέρο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τζιμσίτι, Κριστιάν Ρομέρο, Παλομίνο (68′ Τολόι), Χάτερμποερ, Πεσίνα, Φρόιλερ (68′ Ντε Ρόον), Γκόσενς (86′ Ρουγκέρι), Πάπου Γκόμες (45′ Ίλιτσιτς), Μουριέλ (68′ Αμάντ Τραορέ), Ζαπάτα

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χάνσεν, Ζ. Άντερσον, Μ. Τζέιμς, Σουλζ, Παουλίνιο, Χεγκ, Ντρέγερ (82′ Ίσακσεν), Μίκαελ Άντερσον, Ονιέκα, Μαμπίλ (67′ Βίμπε), Καμπά (82′ Μάντσεν)

Η Βαθμολογία

1.Λίβερπουλ 12
2.Αταλάντα 8
3.Άγιαξ 7
4.Μίντιλαντ 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ