Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Ολα στο… μηδέν στο Ντραγκάο, με την Πόρτο και τη Σίτι να έρχονται ισόπαλες 0-0 - Ενα αποτέλεσμα που έστειλε και τις δύο στους «16» του Champions League.

Χωρίς νικητή έληξε το άλλο παιχνίδι στον όμιλο του Ολυμπιακού ανάμεσα στην Πόρτο και την Μάντσεστερ Σίτι, που πραγματοποιήθηκε στο Ντραγκάο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0 και να παίρνουν αμφότερες την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Οι Βρετανοί πέρασαν ως πρώτοι και οι Πορτογάλοι ως δεύτεροι, με τις δύο ομάδες να βολεύονται με την ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί πολύ σύντομα.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Σίτι πραγματοποίησε την πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Τόρες στο 23’. Ο άσος της Σίτι σούταρε, αλλά ο Μαρκεσίν αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν. Στο 32ο λεπτό ο Μαρκεσίν έσωσε και πάλι μετά από σουτ του Σίλβα και στο 36’ ο Σαρ έσωσε προ του Στέρλινγκ. Στο 39’ ήταν σειρά της Πόρτο να απειλήσει, αλλά το σουτ του Ολιβέρια έφυγε άουτ. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Στο 54’ ο Ζιτσένκο δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Μαρκεσίν είπε και πάλι «όχι», ενώ στο 58ο λεπτό η Σίτι έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Στέρλινγκ και Τόρες. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φόντεν αστόχησε από καλό σημείο και στο 69’ ο Ντίας σαν «από μηχανής Θεός» έσωσε στη γραμμή μετά από πλασέ του Στέρλινγκ. Στην επαναφορά ο Τόρες σούταρε, αλλά ο Μαρκεσίν ήταν και πάλι εκεί.

Ο πορτιέρο της Πόρτο στο 76’ νίκησε ξανά τον Σίλβα, ενώ στο 80’ με εκπληκτική απόκρουση έβγαλε την κεφαλιά του Ζέσους, με την μπάλα να πηγαίνει και στο δοκάρι. Μάλιστα, στη συνέχεια ξαναστρώθηκε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος εξ’ επαφής έκανε το 0-1, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Ρόδρι στην αρχή της φάσης.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και μαζί την πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης.

ΠΟΡΤΟ: Μαρκεσίν, Ντιόγκο Λέιτε, Ζαϊντού Σανούσι, Ουρίμπε, Κορόνα (63’ Λουίς Ντίας), Μαναφά (71’ Νανού), Οτάβιο (87’ Βιέιρα), Ολιβέιρα, Σαρ, Εμπεμπά, Μαρεγκά (71’ Εβάνιλσον)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ντίας, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκαρσία, Κανσέλο, Ρόδρι, Φόντεν, Τόρες (71’ Ζέσους), Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ