Τσίκινης : «Λίγος ο Μανθάνο, κανένα πέναλτι στη φάση του Ραφίνια» (vid+pic)

Τσίκινης : «Λίγος ο Μανθάνο, κανένα πέναλτι στη φάση του Ραφίνια» (vid+pic)

Ο πρώην διαιτητής χαρακτήρισε «λίγο» τον Ισπανό ρέφερι του Μαρσέιγ - Ολυμπιακός και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση του Ραφίνια, αφού ο Βραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών έχει το χέρι κολλημένο, ενώ παράλληλα είναι εκτός περιοχής.

Τα «εγκλήματα» του διαιτητή Μανθάνο στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ προκάλεσαν την οργή του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και έκλεψαν μέσα από τα χέρια των Πειραιωτών τη νίκη.

Στα τραγικά λάθη του Μανθάνο αναφέρθηκε και ο πρώην διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος σε ανάρτηση που έκανε στα social media τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση στη φάση που υπέδειξε ο Ισπανός δεύτερο πέναλτι, αφού το χέρι του Ραφίνια είναι κολλημένο και δεν φαίνεται σε κανένα ριπλέι ο Βραζιλιάνος μπακ να είναι μέσα στην περιοχή!

«Κανένα χέρι, καμία παράβαση. Το χέρι είναι κολλημένο και αμφισβητώ ότι είναι και μέσα στην επαναρθωτική περιοχή. Διαιτησία για κλάματα. Λίγος και διαιτησία χωρίς προσωπικότητα. Δεν έδωσε κανένα πέναλτι και δόθηκαν δύο πέναλτι», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Τσίκινης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Και τη φάση που δίνει πέναλτι ο Μανθάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ