Κλοπ : «Κορυφαίος τερματοφύλακας ο Κέλεχερ» (vid)

Κλοπ : «Κορυφαίος τερματοφύλακας ο Κέλεχερ» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Κιάομιν Κέλεχερ για τις τρομερές επεμβάσεις του στο ματς της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ.

Η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Άγιαξ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, με τον Κέρτις Τζόουνς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ωστόσο, ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν και ο Κιάομιν Κέλεχερ, ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία των «κόκκινων» ελλείψει του Άλισον.

Ο 22χρονος έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο ματς κόντρα στους Ολλανδούς και μάλιστα κράτησε το μηδέν για τη Λίβερπουλ χάρη στις τρομερές επεμβάσεις του. Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να τον αποθεώσει για την εμφάνισή του και τον χαρακτήρισε κορυφαίο τερματοφύλακα.

«Κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος. Ήταν εύκολη η απόφαση να τον ξεκινήσω, αλλά και ο Αντριάν τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Έχει κρατήσει πάρα πολλές ανέπαφη την εστία του και έχει κερδίσει το Super Cup, αλλά για απόψε επιλέξαμε το πακέτο του Κέλεχερ.

Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας και τον χρειαζόμασταν, λόγω της πίεσης που ασκεί ο Αγιαξ. Είμαι σίγουρος πως είτε θα κοιμηθεί πολύ καλά, είτε δεν θα κοιμηθεί καθόλου! Ελπίζω να το απολαύσει και στις δύο περιπτώσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ