Ολυμπιακός : «Μαζί στα εύκολα, μαζί στα δύσκολα. Είμαστε οικογένεια!»

Ολυμπιακός : «Μαζί στα εύκολα, μαζί στα δύσκολα. Είμαστε οικογένεια!»

Η ήττα από τη Μαρσέιγ δεν πτοεί σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε χθες βράδυ στο Βελοντρόμ καθώς ηττήθηκε 2-1 από τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Παρ’ όλα αυτά, η ήττα δεν πτοεί σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους της ομάδας. Και γιατί να τους πτοήσει άλλωστε; Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους του. Πρώτος στη Super League, ενώ είναι απόλυτα στο χέρι του η πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League.

Την τελευταία αγωνιστική οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα υποδεχθούν την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με νίκη θα κατακτήσουν την 3η θέση του ομίλου τους. Ό,τι και αν γίνει στο ματς Μάντσεστερ Σίτι-Μαρσέιγ, που θα παίζεται την ίδια ώρα. Ενώ με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Μασσαλούς επίσης θα πετύχουν τον στόχο τους οι «ερυθρόλευκοι».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media, διαμηνύει πως έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τη Μαρσέιγ. Και κοιτάει το μέλλον με ενότητα, ως οικογένεια. «Μαζί στα εύκολα, μαζί στα δύσκολα. Είμαστε οικογένεια!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτηση.

Μαζί στα εύκολα, μαζί στα δύσκολα. Eίμαστε οικογένεια!

#Olympiacos #Team #Family #Football #UCL #Teammates

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Ακολουθούν για τον Ολυμπιακό οι εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Βόλο (Σάββατο 5/12, 19:30) και την Πόρτο (Τρίτη 8/12, 22:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ