Ο Μπριχ «σφυρίζει» στο Ολυμπιακός-Πόρτο

Ο Μπριχ «σφυρίζει» στο Ολυμπιακός-Πόρτο

Ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ, θα είναι ο διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο όπου θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρόλευκων» για φέτος.

Ένας πολύ γνωστός και έμπειρος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο λόγος για τον Γερμανό, Φέλιξ Μπριχ, κατηγορίας Elite που ξυπνά όμως άσχημες μνήμες στους «ερυθρόλευκους», καθώς στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013 ήταν στο Ολυμπιακός-Παρί 1-4 για τους ομίλους του Champions League.

Γενικά ο Μπριχ έχει πλούσιο παρελθόν με τις ελληνικές ομάδες αφού έχει «σφυρίξει» δύο φορές τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (2-3 από την Ατλέτικο στα προκριματικά του Champions League το 2009 και 1-1 με Ρέιντζερς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA το 2008), αλλά και τον ΠΑΟΚ επίσης εντός έδρας (2-1 επί της Μπενφίκα φέτος για τα προκριματικά του Champions League και 1-4 από την ίδια ομάδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο το 2018). Επίσης ήταν διαιτητής και στο Βέλγιο-Ελλάδα 1-1 το 2017 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Φέτος έχει διευθύνει τα Άγιαξ-Λίβερπουλ 0-1 και Σεβίλλη-Κράσνονταρ 3-2 για τους ομίλους. Βοηθοί του την Τετάρτη θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Φριτς και Χαρμ Όσμερς. Τέταρτος θα είναι ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ