Πέπε : «Μεγάλη ομάδα η Πόρτο, θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Πέπε : «Μεγάλη ομάδα η Πόρτο, θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Ο Πέπε αναφέρθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο (9/12), δηλώνοντας ότι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να παλέψουν για την τρίτη θέση του ομίλου, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να ελέγξουν την κατοχή της μπάλας κόντρα στους Πορτογάλους.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο αύριο (9/12, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στόχος του είναι μόνο η νίκη για να εξασφαλίσει την 3η θέση και την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι, ο Πέπε δήλωσε ανυπόμονος για το παιχνίδι με τους Πορτογάλους, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη και να κατακτήσουν την τρίτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου:

Αν υπάρχει έξτρα κίνητρο επειδή παίζει απέναντι σε πορτογαλική ομάδα και μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Ειναι πάντα κίνητρο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό. Είμαι ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι. Εχω πολύ μεγάλο κίνητρο. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλω να βελτιώνομαι. Είμαστε γεμάτοι όρεξη και θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι: «Η Πόρτο είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με ποιότητα. Έχουν πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές, ειδικά μπροστά. Πρέπει να ελέγξουμε την κατοχή της μπάλας και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Για τον ίδιο και τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του: «Οι πρώτοι μήνες ήταν φανταστικοί. Ολοι με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα όμως δεν έχω δείξει την αξία μου. Το επόμενο διάστημα ελπίζω ότι θα τα καταφέρω και θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να προσφέρω χαρά στον κόσμο».

Για τις καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και την τροπή που έχει πάρει ο όμιλος: «Ειλικρινά, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για το παρελθόν. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για την τρίτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League».

Αν πιστεύουν ότι η Πόρτο θα είναι αδιάφορη αύριο: «Οχι, γνωρίζουμε πολύ καλά την Πόρτο και τον προπονητή της. Θα κάνουν τα πάντα για να ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ