Σαν σήμερα : Το ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ και η θρυλική πρόκριση στους «8» του Champions League (pic+vid)

Σαν σήμερα : Το ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ και η θρυλική πρόκριση στους «8» του Champions League (pic+vid)

Σαν σήμερα (9/12/1998) ο Ολυμπιακός είχε έρθει ισόπαλος 1-1 με την Κροάσια (νυν Ντιναμό) στο Ζάγκρεμπ και είχε προκριθεί στους 8 του Champions League - Το μήνυμα του Νινιάδη και τα highlights της ιστορικής αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός απόψε στις 22:00 θα αντιμετωπίσει την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Europa League, ό,τι και αν γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Μαρσέιγ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, όπως αυτές που έχουν ζήσει την τελευταία 25ετία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οπως αυτή στις 9/12/1998, όταν αντιμετώπισαν την Κροάσια (νυν Ντιναμό) στο Ζάγκρεμπ και πήραν την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Οι Πειραιώτες είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 με το γκολ του Γιαννακόπουλου και είχαν ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων (Ολυμπιακός, Ντιναμό, Πόρτο, Αγιαξ) στην πρώτη θέση με 11 πόντους! Η αποψινή αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας, Πόρτο, είχε τερματίσει στην τρίτη θέση με 7 πόντους.

Ο Ανδρέας Νινιάδης, που ήταν μέλος εκείνης της ομάδας, έκανε ανάρτηση στα social media για την ιστορική βραδιά στο Ζάγκρεμπ, στην οποία ανέφερε: «Πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα χρόνια πέρασαν, αλλά είναι μια από τις βραδιές που δεν ξεχνιέται. Ακριβώς πριν από 22 χρόνια μια μαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό στο Ζάγκρεμπ».

Δείτε την ανάρτησή του:

Και τα highlights από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ