«Βασιλική» πρόκριση για την Ρεάλ, εκμεταλλεύτηκε τη μοιρασιά του Μιλάνου η Γκλάντμπαχ

«Βασιλική» πρόκριση για την Ρεάλ, εκμεταλλεύτηκε τη μοιρασιά του Μιλάνου η Γκλάντμπαχ

Με μια εμφάνιση που θύμισε τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 της Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στους «16» του Champions League ως πρώτη του ομίλου. Κερδισμένοι και οι Γερμανοί καθώς Ίντερ και Σαχτάρ κόλλησαν στο μηδέν, δίνοντας έτσι το δεύτερο εισιτήριο στα «πουλάρια». Στο Europa League οι Ουκρανοί, εκτός Ευρώπης η ομάδα του Κόντε...

Με μια εμφάνιση που θύμισε τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 της Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στους «16» του Champions League ως πρώτη του ομίλου. Κερδισμένοι και οι Γερμανοί καθώς Ίντερ και Σαχτάρ κόλλησαν στο 0-0, δίνοντας έτσι το δεύτερο εισιτήριο στα «πουλάρια». Στο Europa League οι Ουκρανοί, εκτός Ευρώπης η ομάδα του Κόντε…

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκλάντμπαχ 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε από ένα ιστορικό κάζο και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης, παίρνοντας μάλιστα και το «καλό» εισιτήριο. Η «Βασίλισσα» θύμισε… «Βασίλισσα» και δεν άφησε περιθώριο στην Γκλάντμπαχ, κερδίζοντας δίκαια με 2-0.

Μόλις 9 λεπτά χρειάστηκε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν για να απαλλαγεί από το άγχος, καθώς μετά από εξαιρετική σέντρα του Λούκας Βάσκεθ, ο Καρίμ Μπενζεμά έπιασε μια εξαιρετική κεφαλιά και έγραψε νωρίς το 1-0 για την ομάδα του. Η Γκλάντμπαχ έφτασε κοντά στην ισοφάριση ωστόσο το πλασέ του Πλέα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα οι Μαδριλένοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Μπενζεμά να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να δίνει σαφές προβάδισμα στην Ρεάλ στο 32ο λεπτό.

Ίδια ήταν και η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς η Ρεάλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά και στο 3ο γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του Ράμος κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τις δύο ομάδες να παίρνουν αμφότερες τα εισιτήρια για τους «16», καθώς το 0-0 της άλλης αναμέτρησης ευνόησε και τα «πουλάρια» τα οποία τερμάτισαν στη 2η θέση.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ροδρίγο, Βινίσιους (74’ Ασένσιο), Μπενζεμά

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβεντί, Βεντ (46’ Ζακάρια), Λάινερ, Γκίντερ, Κράμερ (84’ Μπένες), Νοϊχάους, Τουράμ (84’ Χέρμαν), Στιντλ (84’ Βολφ), Εμπολό (46’ Λατσάρο), Πλεά

Ίντερ – Σαχτάρ 0-0

Ίντερ και Σαχτάρ κόλλησαν στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μένουν εκτός διοργάνωσης. Στο Europa League θα συνεχίσει η Σαχτάρ, καθώς τερμάτισε στη 3η θέση. Σε δύσκολη θέση ο Αντόνιο Κόντε, με την Ίντερ να μένει εκτός Ευρώπης από νωρίς…

Η Ίντερ ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση, είχε την πρωτοβουλία και τη διάθεση, ωστόσο οι Ουκρανοί είχαν στηθεί άψογα. Στο πρώτο ημίχρονο οι «νερατζούρι» απείλησαν τρεις φορές επικίνδυνα, έχοντας τον Λουκάκου ως κύρια πηγή κινδύνου.

Η Σαχτάρ κρατούσε το μηδέν και πρόσεχε κυρίως τα μετόπισθεν της. Στο τέλος η Ίντερ έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ της πρόκρισης. Ο Αλέξις Σάντσες πήρε την κεφαλιά στην πολύ καλή σέντρα του Έρικσεν που μόλις είχε περάσει, ωστόσο ο Λουκάκου απέκρουσε άθελα του γλιτώνοντας τη Σαχτάρ από ένα σίγουρο γκολ!

Στην επόμενη φάση ακριβώς ήταν η σειρά του Έρικσεν να απειλήσει, με τον Τρουμπίν να πραγματοποιεί μια σπουδαία απόκρουση και να σώζει τους Ουκρανούς.

Η Σαχτάρ έμεινε όρθια στο Μιλάνο και κατάφερε εν τέλει να πάρει την 3η θέση και το εισιτήριο για το Europa League.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Χακίμι (85’ Νταρμιάν), Ντε Φράι, Γιανγκ (69’ Πέρισιτς), Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι (85’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι (75’ Σάντσες), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (85’ Έρικσεν)

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Ντοντό, Μποντάρ, Τετέ (65’ Πάτρικ), Στεπανένκο, Βιτάο (36’ Κοτσολάβα), Μαϊκόν, Ματβιγένκο, Κοβαλένκο,  Μάρλος (65’ Σόλομον), Τάισον (86’ Ντεντίνιο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ