Χαντάνοβιτς : «Δεν αξίζαμε να προκριθούμε και δίκαια μείναμε εκτός»

Χαντάνοβιτς : «Δεν αξίζαμε να προκριθούμε και δίκαια μείναμε εκτός»

Ο πορτιέρο της Ίντερ δεν «κρύφτηκε» και παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν άξιζε να περάσει την επόμενη φάση...

Η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου, με αποτέλεσμα να μείνει τελείως εκτός Ευρώπης. Οι «νερατζούρι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν άξιζε να προκριθεί σε έναν τόσο απαιτητικό όμιλο και δίκαια έμεινε εκτός συνέχειας. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα ισορροπημένο γκρουπ, νομίζω πως χάσαμε την πρόκριση στο ματς του Κιέβου. Σίγουρα θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, αλλά δεν υπάρχει χρόνια για δάκρυα.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Φάνηκε πως η Ίντερ δεν είναι ακόμα έτοιμη για το Champions League. Αυτό φαίνεται και από τους βαθμούς. Είχαμε μόλις μία νίκη σε έξι ματς. Γίνεται να προκριθείς έτσι; Δεν αξίζαμε να προκριθούμε και δίκαια μείναμε εκτός.

Έπρεπε να σκοράρουμε σήμερα και δεν το κάναμε. Πίστευα όμως πως η Σαχτάρ θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Ωστόσο, ήταν ικανοποιημένη και με την ισοπαλία και την τρίτη θέση. Ξέρουμε πως αφήνει μια πικρή γεύση ο αποκλεισμός μου, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει. Βλέπουμε το ματς που έρχεται στην Serie A, μόνο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ