Νάγκελσμαν : «Θέλω Ρεάλ ή Γιουβέντους γιατί έχουν ωραίους ύμνους»

Νάγκελσμαν : «Θέλω Ρεάλ ή Γιουβέντους γιατί έχουν ωραίους ύμνους»

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θέλει η Λειψία να κληρωθεί στο Champions League κόντρα σε Γιουβέντους ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λειψία θα βρίσκεται στην κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League τη Δευτέρα (14/12), ως ανίσχυρη, καθώς βγήκε δεύτερη στον όμιλό της πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έδωσε τις προτιμήσεις του για το ποια ομάδα θέλει να βρει στον δρόμο της η ομάδα του, η Λειψία. Και αυτή είναι μία εκ των Γιουβέντους ή Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια ο λόγος δεν είναι σε καμία περίπτωση αγωνιστικός. Αλλά είναι διαφορετικός και σπάνια ένας προπονητής ή παίκτης δηλώνει την προτίμησή του σε μία ομάδα γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο Νάγκελσμαν λοιπόν θέλει να βρει μπροστά του μία εκ των Γιουβέντους ή Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω των… ωραίων ύμνων που έχουν αμφότερες οι ομάδες!

«Πάντα ακούω τον ύμνο του επόμενου μας αντιπάλου, όπως κάνω τώρα με τη Βρέμη. Η Ρεάλ και η Γιουβέντους έχουν ωραίους ύμνους, οπότε θέλω έναν από τους δύο, αλλά θα δούμε», είπε ο Νάγκελσμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ