Θρύλος ή Μπάρτσα; Χωρισμένη στη μέση η καρδιά του Τζιοβάνι! (pic)

Θρύλος ή Μπάρτσα; Χωρισμένη στη μέση η καρδιά του Τζιοβάνι! (pic)

Ο μέγας Τζιοβάνι δεν υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον θέλει νικητή στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, αλλά εμείς ξέρουμε...

Κατά πολλούς είναι ο σπουδαιότερος βιρτουόζος της μπάλας που πέρασε ποτέ από τα μέρη μας. Κατά άλλους είναι ο παίκτης που δεν μπόρεσε να… τρυπήσει το ταβάνι των δυνατοτήτων του και να φτάσει στα δυσθεώρητα επίπεδα που επίτασσε το θεόσταλτο ταλέντο του. Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν, είναι και θα παραμείνει ο ένας και μοναδικός «Μάγος». Για τους οπαδούς των άλλων ομάδων ήταν… απλώς ο παίκτης που χαίρονταν να βλέπουν ως αντίπαλο.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι ο πρόλογος αφορά τον ανυπέρβλητo Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Εναν πραγματικό καλλιτέχνη της μπάλας, ο οποίος -ειρήσθω εν παρόδω- προσέφερε απλόχερα την τέχνη του και στην Μπαρτσελόνα, σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League!

Ο «Τζιο», μάλιστα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram, ανέβασε τέσσερις εμφανίσεις (δύο του Ολυμπιακού και δύο της Μπάρτσα) και αναφέρθηκε μεγάλο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης», εκφράζοντας την αγάπη του και για τους δύο συλλόγους, όπως και τη δυσκολία του να διαλέξει ποιον θέλει για νικητή.

Οπως ανέφερε, δε, καρδιά του είναι χωρισμένη στη μέση. Αναλυτικά: «Υπερασπίστηκα αυτές τις δύο φανέλες, ένα σπουδαίο παιχνίδι για το Champions League. Η καρδιά μου είναι χωρισμένη στη μέση. Θα πανηγυρίσω για ένα καλό σόου, καλή τύχη στις ομάδες».

Ο,τι και να λέει ο Τζιοβάνι, ωστόσο, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει χαραχτεί σαν τατουάζ στις ωραιότερες αναμνήσεις της ποδοσφαιρικής του ζωής. Και πέρα από τις politically correct τοποθετήσεις, είναι σαφές το αποτέλεσμα που θέλει η καρδιά του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ