Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα : Χάνει τα ματς με την Παρί ο Φάτι

Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα : Χάνει τα ματς με την Παρί ο Φάτι

Ο Ανσού Φάτι δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τον τραυματισμό του στο γόνατο και όλα δείχνουν πως θα χάσει και τα δυο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League.

Κακά μαντάτα για τον Ανσού Φάτι και την Μπαρτσελόνα, καθώς φαίνεται πως ο νεαρός εξτρέμ δεν θα προλάβει ούτε τον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν (10/3) για τους «16» του Champions League. Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα AS, τρεις μήνες μετά την επέμβαση για ρήξη μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, η αποκατάσταση είναι πολύ πιο αργή και πιο περίπλοκη από το αναμενόμενο.

Υπό κανονικές συνθήκες, μετά την ολοκλήρωση τριών μηνών από την επέμβαση (τραυματίστηκε στις 7 Νοεμβρίου και μπήκε χειρουργείο δύο ημέρες αργότερα), ο παίκτης θα έπρεπε να ξεκινήσει να τρέχει και κάνει ασκήσεις. Ωστόσο, το αριστερό γόνατο του Φάτι, καθώς αυξάνεται η ένταση των ασκήσεων, δεν αντιδρά κανονικά.

Ετσι δεν έχει καν αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο παίκτης να περάσει ξανά από το χειρουργείο για να διαπιστωθούν οι αιτίες της έλλειψης επαρκούς ανταπόκρισης του τραυματισμένου ποδιού. Η Μπαρτσελόνα πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση κατά 100% του τραυματισμού του Φάτι, ενός παίκτη μόλις 18 ετών και με μακρά καριέρα μπροστά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ