Ισπανικός Τύπος: Τα πρωτοσέλιδα μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Ισπανικός Τύπος: Τα πρωτοσέλιδα μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Τη μεγάλη βραδιά του Σίλβιο Προτό τονίζουν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι όπως φαίνεται στα πρωτοσέλιδα των διασημότερων ισπανικών εφημερίδων.

Ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Σίλβιο Προτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Τα ισπανικά πρωτοσέλιδα δεν παρέλειψαν αυτό το γεγονός κάνοντας ιδιαίτερη μνεία σε αυτό.

Η καταλανική εφημερίδα Mundo Deportivo τονίζει πως η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο ένα βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο «χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκριση στους 16».

Η έτερη καταλανική Sport στον κεντρικό της τίτλο γράφει «γήινος βαθμός». Επίσης, λέει πως «η μονομαχία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα τελείωσε χωρίς γκολ σε ένα παιχνίδι χωρίς επιθετικές ιδέες και με λίγες ευκαιρίες». Ακόμη, επισημαίνεται πως «η πρόκριση έχει σχεδόν εξασφαλιστεί για την Μπαρτσελόνα με δύο αγωνιστικές να απομένουν».

Η εφημερίδα της Μαδρίτης, AS τονίζει την εντυπωσιακή εμφάνιση του Προτό που κράτησε στο μηδέν στην εστία του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μπαρτσελόνα προσέκρουσε στον Προτό, ο Βέλγος ήταν το αστέρι του Ολυμπιακού».

Τέλος, η επίσης μαδριλένικη Marca κάτω αριστερά στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει το συμβάν με τους οπαδούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου για να αγκαλιάσουν τον Μέσι, επισημαίνοντας ότι «έλειψε το γκολ» από το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ