Ρόις : «Ένα καλό παιχνίδι δεν είναι αρκετό, κάναμε ένα βήμα»

Ρόις : «Ένα καλό παιχνίδι δεν είναι αρκετό, κάναμε ένα βήμα»

Ο Μάρκο Ρόις δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Σεβίλλη στους «16» του Champions League.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα με την επικράτηση επί της Σεβίλλη. Ο Ρόις έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, όμως κράτησε χαμηλά την… μπάλα, τονίζοντας πως ένα καλό παιχνίδι δεν αρκεί.

«Νιώθω πολύ καλά. Το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε όπως το φανταζόμασταν, καθώς δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Στην συνέχεια κερδίσαμε την μπάλα, την προωθήσαμε σε επικίνδυνα σημεία και αποκτήσαμε το πάνω χέρι και το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε πολύ καλά, περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των Βεστφαλών.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Ένα καλό παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να καλύψεις τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα και πρέπει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και το Σάββατο κόντρα στην Σάλκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ