Ατλέτικο Μαδρίτης : Αμφίβολος ο Καράσκο για Τσέλσι

Ατλέτικο Μαδρίτης : Αμφίβολος ο Καράσκο για Τσέλσι

Πρόβλημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Γιάνικ Καράσκο να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση των «ροχιμπλάνκος» με την Τσέλσι για τους «16» του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζεται για τη μάχη των «16» του Champions League κόντρα στην Τσέλσι, με τη συμμετοχή του Γιάνικ Καράσκο να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 27χρονο παίκτης δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους «μπλε», ενώ δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λεβάντε.

Ο Βέλγος άσος τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική ύστερα από ένα δυνατό χτύπημα, που δέχθηκε από τον Ντε Φρούτος στο εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τη Λεβάντε. Μπορεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης να μην φάνηκε για κάτι σοβαρό, καθώς συνέχισε να αγωνίζεται, όμως φαίνεται ότι αποκόμισε πρόβλημα.

Έτσι, το απουσιολόγιο του Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης γεμίζει, διότι ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τρίπιερ, Σαούλ και Σάβιτς και περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Λεμάρ, Ερέρα και Ντεμπελέ, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά αν δώσουν αρνητικό δείγμα θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ