Βελγικός Τύπος: «Ο Προτό κράτησε στο μηδέν την Μπαρτσελόνα»

Βελγικός Τύπος: «Ο Προτό κράτησε στο μηδέν την Μπαρτσελόνα»

Ο Βελγικός Τύπος ασχολήθηκε δεόντως με την εμφάνιση του συμπατριώτη τους, Σίλβιο Προτό στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Ο Προτό έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και με τις αποκρούσεις του αποδείχθηκε καθοριστικός προκειμένου ο Ολυμπιακός να κρατήσει την αντίπαλό του στο μηδέν και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό.

Οι δύο μεγαλύτερες εφημερίδες του Βελγίου, Het Laatste Nieuws και Het Nieuwsblad γράφουν τα καλύτερα για τον Προτό, ο οποίος με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Ο Προτό και οι Βέλγοι του Ολυμπιακού πήραν τον βαθμό απέναντι στην Μπαρτσελόνα», αναφέρει η Het Laatste Nieuws, επισημαίνοντας πως «ο Προτό με την εμφάνισή του κράτησε τον Μέσι στο μηδέν».

Αναφορικά με τη Het Nieuwsblad, αυτή τονίζει πως «Ο Προτό κράτησε στο μηδέν την Μπαρτσελόνα» και λέει ότι «Ο Προτό ήταν εκείνος που ξεχώρισε καθώς ο πρώην τερματοφύλακας των Άντερλεχτ και Οστάνδη ήταν ο άνθρωπος του αγώνα και με αρκετές επεμβάσεις σε δεκάδες προσπάθειες σταμάτησε τον Μέσι και την παρέα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ